pondělí 11. května 2015

02 Vzhuru [ sme uz od sesti] do Matsumota

9.5.2015



Vcerejsi den v Tokiu byl narocnej na chozeni. Nejdriv sme sli rano na prochazku, pak pro nas prisli Yasu a Azumi a sli sme zase na prochazku. Tou ranni jsme ale vyplacali puvodne planovany destinace - Chram Sensoi a okoli, tak sme sli na Akibaharu na trziste, Pachinko herny, uvod do digital hardcore, photostudio a podobny nadhery.


Proslintali jsme nekolik obchodu s kytarama a efektama, potkali v krame i ceskej syntak od BASTL instruments. Pak jsme meli odpoledne za ukol jen nastoupit do metra a dojet na koncert. Trvalo asi dve stanice, nez nam doslo, ze jedem nejen na spatnou stranu, ale i uplne jinym metrem. Abysme nemuseli kupovat znova listky, priznali jsme obsluze, ze bloudime a ta nas poslala na spravnou stanici, nicmene jsem omylem odmackl listek takze na spravny stanici me to nechtelo pustit ven, snazil jsem se to obsluze vysvetlit, ale nechteli me pustit jinak, nez ze mi uplne vratej penize, aspon ze nespachali harakiri. V klubu meli trochu prekvapive Plzen a nejaky nemecky hruzy. Pri zvukovce jsme sokovali japonce trikem s prizemenim gramofonu, vsechno prestalo brucet. Koncert samotnej zahajil dj Asuna a nemeckej dj Simon12345, protancovali jsme ho v ulicce k zachodkum s federselem a Yasuhikem. Kombinace vyrazovyho tance, taichi, pantomimy nas nakopla na celej vecer, zbytek osazenstva peclive a soustredene poslouchal. Je mozny ze tancovat je v Tokiu ilegalni. 


Set s nama odehrala a odzpivala Moskitoo, myslim ze to cely sedlo, byl to vlastne japonskej krest Kon B a necekane s nama odehral kus koncertu i Asuna, kterej si vybiral na sluchatka desky a zapomel si stahnout mixak. Vsude jsou tu strasne hezky dodavky, jaky v evrope nemame.


Žádné komentáře:

Okomentovat